BVBA Keurslager Derycker
Torhoutsesteenweg 46,
8400 Oostende
BTW BE0716.938.678
+32 059 70 23 07
Ma - Vrij : 8:30 - 18:30

Blog

Trots op ons werk

Beste klant,

Al jaren behalen we als Keurslager een A-Licentie.
Dat is de hoogste onderscheiding die men als Keurslager kan bekomen.
Het behalen van die A-Licentie is de kroon op het werk voor mezelf en mijn medewerkers.

Maar daar stopt het niet: wij behaalden onlangs ook een Smiley, het label dat aan voedingsbedrijven wordt uitgereikt als ze beschikken over een gevalideerd autocontrolesysteem dat voldoet aan de hoogste normen van de wetgeving over de voedselveiligheid. Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) reikt het label uit indien aan alle voorwaarden voldaan wordt.

We kregen deze smiley na een zeer uitgebreide inspectieaudit. Een extern controleorgaan bekeek het volledige productieproces.

De smiley toont aan dat we in onze Keurslagerij steeds op een veilige en hygiënische manier werken en dat we een sluitend controlesysteem hebben om de voedselveiligheid te bewaken. De belangrijkste punten voor het extern inspectiebureau zijn temperatuur beheersing, hygiëne, voedseltraceerbaarheid en kwaliteit.

Ons label is geldig tot 2019 en moet dan opnieuw behaald worden. Maar dat wil niet zeggen dat we ondertussen stil zitten. Ons autocontrolesysteem zorgt ervoor dat we op elk moment kunnen zorgen voor een kwaliteitsvol product.

Wij zijn dan ook terecht fier op onze Smiley, omdat dit een erkenning is voor ons systeem en een beloning voor het harde werken voor het hele team.

 

Keurslager Derycker Kris

 

Bekijk ook eens deze unieke foto’s van onze zaak en atelier, zo ziet u onze dagelijkse werking en Team vanuit een ander opzicht.

Met dank aan Raf Wildemeersch