BVBA Keurslager Derycker
Torhoutsesteenweg 46,
8400 Oostende
BTW BE0716.938.678
Title Image

Onze diensten

Keurslager Derycker

KEURSLAGER DERYCKER

Een greep uit ons assortiment, constant zorgen we voor kwaliteitsvolle producten en streven we naar klant tevredenheid.

RUNDSVLEES

Eerste keus rundvlees wit-blauw vrouwelijk ras dat wordt gekweekt op een dier – en milieuvriendelijke manier.

LAMSVLEES

Lamsvlees wordt overal ter wereld gegeten. Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is zowel geschikt om te grillen, te braden of te stoven.

VARKENSVLEES

Het varkenslvees is veel magerder dan iedereen wel denkt. Door selectie in de rassen zoals bij het rundvlees heeft men een kwalitatief en mager ras bekomen die toch een volle smaak heeft.

PAARDENVLEES

Paardenvlees is zeer mager en rijk aan ijzer. De smaak is zoeter dan rundvlees en kan daardoor bij de bereiding wat sterker gekruid worden.

GEVOGELTE

Kip en gevogelte moeten super vers zijn, daarom dat wij uitsluitend beroep doen op een sterke, flexibele leverancier die ons dagelijks belevert. Ons assortiment is ook hier zeer ruim. Van kip tot piepkuiken, stuisvogelfilet, eendenfilet, parelhoen, kwartel,…Van kippenschnitsel tot kalkoenbrochette enz.

WILD

Wild is een op-en-top natuurlijk product. Omdat de dieren in de natuur leven en er hun voeding halen, zou je kunnen zeggen dat het hét biologische product bij uitstek is. Als de dagen kouder worden is het eten ervan een hartverwarmend feest.

SOEPEN

Dagelijks wordt er verse soep gemaakt, al dan niet met lactosevrije room. Door gebruik te maken van verse groenten worden de kwaliteit en de vitaminen tot een maximum bewaard wat dan natuurlijk de smaak terug ten goede komt. Door ook gebruik te maken van verse bouillon en veel groenten bekomt men een gezond & vetarm product.

CHARCUTERIE

Onze charcuterie- en salade afdeling heeft voor elk wat wils.

Een groot deel van ons aanbod wordt in eigen huis bereid waardoor wij u steeds de allerbeste smaak en kwaliteit kunnen garanderen. Verder is ons assortiment aangevuld met enkele binnen- en buitenlandse specialiteiten om van te genieten.

TRAITEUR

Wij hebben een groot aanbod in onze traiteurafdeling, alle producten worden huisbereid, een deel van de producten zitten het hele jaar door in het assortiment en andere wisselen af volgens de seizoenen.

ZUIVEL & KAAS

Smaken verschillen. Daarom kan u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan smaakvolle kwaliteitskazen uit binnen-en buitenland. Harde kazen, schimmelkazen, dieetkazen, kruidenkazen, roomkazen, geitenkazen,… voor elk wat wils. Ook voor kaasschotels als hoofdgerecht of dessert bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast de kazen kan u bij ons terecht voor de klassieke zuivelprodukten zoals melk, room, yoghurt,boter en eieren.

KEURSLAGER DERYCKER LEVERT OOK AAN HUIS !

GEWOON LEKKER !

Wanneer u enkel genoegen neemt met het allerbeste, dan bent u bij Keurslager Derycker aan het juiste adres. Tafelen wordt een feest, want bij ons staat ù centraal en wij garanderen ù “kwaliteit elke dag opnieuw“! Uiteraard verheugen wij u persoonlijk te mogen ontvangen in Oostende! Intussen wensen wij u alvast veel culinair surfplezier!