KEURSLAGER DERYCKER
om u zo goed mogelijk bij uw keuze te kunnen adviseren, vragen wij om uw
bestelling niet telefonisch door te geven, maar even bij ons langs te komen.
Wij nemen graag de tijd om uw bestelling samen te overlopen.
Om uw bestelling correct en zo vers mogelijk te kunnen bereiden, dienen wij
ook onze grondstoffen zo vers mogelijk aan te schaffen.
Gelieve dan ook rekening te houden met deze uiterste datum van bestelling.
• Kerst: tot en met zaterdag 19 december (open tot 18.00 u.)
• Oudejaar: tot en met zaterdag 26 december (open tot 18.00 u.)
Allergenen zijn consulteerbaar op onze webshop waar u ook kan bestellen.
Ook dit jaar hebben we weer een uitgebreid gamma aan al dit lekkers voor uw eindejaarsfeesten,
Wil je onze folder downloaden ? dat kan.
DownloadAperitiefhapjes
Warm
Miniloempia met scampi en groene asperges (in de oven)
€ 2,25 / st
Gebakken kippenvleugeltjes
€ 14,50 / kg
Minikaaskroket
€ 0,50 / st
Minigarnalenkroket
€ 1,00 / st
Minispiesjes met gemarineerde scampistaart
€ 2,00 / st
Mini Italiaans worstenbroodje (8 stuks)
€ 7,50 / st
Koud
Mini schoteltje rundcarpaccio
€ 1,50 / st
Mini schoteltje vitello tonnato
€ 2,10 / st
Mini schoteltje gerookte zalm
€ 1,70 / st
Glaasje scampi met curry en appeltjes (*)
€ 2,25 / st
Glaasje tartaar gerookte zalm en kruidenkaas (*)
€ 2,00 / st
Glaasje Italiaanse americain (*)
€ 1,60 / st
(americain natuur, groene pesto, Parmezaanse kaas, groene selder)
Glaasje tomaat, mozzarella, pesto (*)
€ 1,75 / st
Glaasje noordzeegarnaalsla (*)
€ 2,40 / st
(*) waarborg glaasjes & ovenschoteltje
Tappasschotel (4 a 6 personen)
€ 45,00 / schotel
Zuiderse charcuterie, assortiment apero kaasjes, dip
Soepen
Tomatenroomsoep met balletjes
€ 4,75 / L
Romig soepje van wilde champignons met gebakken spekjes
€ 6,00 / L
Ossenstaartsoep
€ 7,50 / L
garnituren worden afzonderlijk meegegeven
Voorgerechten
Koude voorgerechten
Bordje vitello tonnato
€ 11,90 / pers.
Bordje boeket van in huis bereide wildpastei
€ 10,50 / pers.
Bordje in huis gerookte eendenborstfilet met sinaasappelkonfijt
€ 11,00 / pers.
Bordje van de zee: koud visgerechtje (zalm, garnaal, heilbot ...)
€ 11,90 / pers.
Bordje carpaccio van witblauwe rund uit onze hoeve met garnituur
€ 10,50 / pers.
Bordje tomaat noordzeegarnaal
€ 11,90 / pers.
Warme voorgerechten
Kaaskroket van ‘t huis
€ 2,00 / st
Garnalenkroket van ‘t huis
€ 4,00 / st
Vispannetje van ‘t huis (*)
€ 12,90 / pers.
Gebakken scampi, Thaise curry en appeltjes (*)
€ 11,50 / pers.
(*) waarborg 3 €
Hoofdgerechten
KEUZE UIT AANGEPASTE GROENTJES EN AARDAPPELEN OF KROKETJES, INBEGREPEN IN DE PRIJS VAN DE GERECHTJES
Kalkoenbout feestelijk gevuld begeleid door zachte wildsaus
€ 14,90 / pers.
(met onze sinds jaren gekende feestelijke vulling)
Filet van parelhoen met druivensaus
€ 16,50 / pers.
Filet van hertenkalf met portosaus
€ 22,50 / pers.
Lomo in een zacht romig pepersausje
€ 17,50 / pers.
Vispannetje van ‘t huis (*)
€ 22,50 / pers.
(zalm, tong, scampi, kabeljauw en garnaaltjes)
Kalfsorloff in champignonroomsaus
€ 18,50 / pers.
Konijnenfilet met rozemarijnsaus
€ 17,00 / pers.
(*) waarborg
€ 3,00 / pers.
Aangepaste groenten
Groenteboeketje (indien afzonderlijk besteld)
€ 5,25 / pers.
Worteltjes, bundeltje fijne boontjes ombonden met gerookt spek, bloemkool- en broccoliroosjes, witloofstammetje, half Provençaals tomaatje
Chutney van appel en veenbessen (indien afzonderlijk besteld)
€ 4,00 / pers.
Appel en 2 peertjes met veenbesjes (indien afzonderlijk besteld)
€ 4,50 / pers.
Ratatouille van het huis
€ 12,90 / kg
Aardappelgerechten
(in huis gemaakt)
Aardappelgratin
€ 9,90 / kg
Pommes duchesse
€ 11,00 / kg
Aardappelkroketjes
€ 0,25 / st
Gebakken krieltjes met look
€ 8,50 / kg
Vlees & wild
SPECIALITEIT VAN HET HUIS :
Verse kalkoen ontbeend en gevuld met farce
€ 15,90 / kg
(baktijd wordt vermeld bij afhaling)
Kalkoen bovenbil ontbeend en gevuld met farce (vanaf 2 pers.)
€ 19,00 / kg
Filet van kalkoen gevuld met farce (kan vanaf 2 pers.)
€ 19,00 / KG
Farce
€ 19,00 / kg
= champignons, pistaches, truffel en 3 soorten drank (kan ook zonder drank)
Sauzen om op te warmen
SPECIALITEIT VAN HET HUIS :
Champignonroomsaus / archiducsaus
€ 12,50 / kg
Wildsaus
€ 12,50 / kg
Bearnaisesaus (potjes van ± 150g)
€ 1,50 / potje
Portosaus
€ 12,50 / kg
Druivensaus
€ 12,50 / kg
Romige pepersaus
€ 12,50 / kg
Gezellig tafelen
( minimum 2 pers per schotel) Ten laatste 1 week op voorhand bestellen a.u.b.
Fondue (+/- 350 g/ pers.)
€ 10,00 / pers.
rund, varken, kalkoen, spekvinkjes, chipolata en 2 soorten gekruide gehaktballetjes
Kinderfondue (+/- 250 g / pers.)
€ 7,50 / pers.
spekvinkje, minihamburgertje, chipolata en 3 soorten zacht gekruide gehaktballetjes
Gourmet
€ 11,00 / pers.
biefstuk, gemarineerde lamskotelet, slavink, chipolata, cordon bleu, kippenschnitzel, kaassteak, varkenshaasje, hamburgertje
Kindergourmet
€ 7,75 / pers.
chipolatarolletje, minihamburgertje, cordon bleu, kippenschnitzel, kaassteak
Burgerparty (vanaf 2 pers.)
€ 16,00 / pers.
5 burgers, 5 broodjes, enkele plakjes kaas, groentjes, sausjes en garnituur per persoon. Iedereen bakt zelf zijn burgertje op de gourmet- of teppan yaki en vult dan zelf het broodje naar wens.
Wildgourmet (vanaf 4 pers.)
€ 18,90 / pers.
everzwijnfilet, parelhoenfilet, hazenrugfilet, eendenborstsaté, fazantenfilet, hertenkalffilet, kwarteleitje met spek
Steengrill (allergenenvrij)
€ 15,00 / pers.
gemarineerde lamsfiletkotelet, gemarineerde kalfsmedaillon, gemarineerd kalkoenfiletje, gemarineerd kipfiletje, gemarineerd eendenborstfiletje, americain burgertje, gekruid biefstukje, gekruid varkenshaasje, gemarineerd sneetje lomo
Teppan Yaki (*)
€ 19,50 / pers.
lomo van het Pata Negra varken, gemarineerd lamsfiletje, spiesje van witte pens en kippengrillworst, kalfsmedaillon, konijnenrugfiletje, gekruid biefstukje, gemarineerde scampibrochette, stukje zalmfilet, coquille, champignon, witloof, courgette, peultjes en gekruide krieltjes
Wok (*)
€ 14,50 / pers.
scampi, varken, lam, kip en rund met rijst, tagliatelle en Oosterse noedels, begeleid van een volledige handleiding en room om ieder gerechtje af te smaken
Koude groenten voor bij fondue, gourmet, tafelgrill
€ 5,50 / pers.
bloemkool, broccoli, fijne boontjes, wortel, ½ tomaat, sla, komkommer
Aardappelsalade (200 g / pers.)
€ 8,50 / kg
Sauzen (+/-150 g / potje)
€ 1,50 / st
Cocktail-, tartaar-, curry-, look-, bearnaisesaus (de bearnaise kan ook warm gemaakt worden)
Buffet vleesschotel (*)
€ 15,50 / pers.
tomaat-hamsla, rund pastrami, kipfilet met tuinkruiden, gebakken kippenboutje, gevuld eitje, hamrolletje met asperges, varkensgebraad, meloen met Superano ham, salami, bloemkool, broccoli, komkommer, boontjes en worteltjes
Buffet vlees- en visschotel (*)
€ 20,50 / pers.
1⁄2 tomaat-garnaal, 1⁄2 tomaat-vissla, hamrolletje met asperge, rund pastrami, gebakken kippenboutje, kipfilet met tuinkruiden, meloen met Superano ham, gevuld eitje, gerookte zalm, bloemkool, broccoli, komkommer, boontjes en worteltjes
* Vanaf 6 pers. buiten de eindejaarperiode
Minibroodjes
€ 1,25 / st.
keuze uit ongesuikerde sandwiches en witte of bruine zachte pistoletjes
Kaaschotel (vanaf 4 personen) (250 g kaas / pers.)
€ 14,50 / pers.
met bijpassende garnituur van noten en fruit en honing
Openingsuren feestdagen
Donderdag 17 december gesloten
Vrijdag 18 december open vanaf 8.30 uur tot 18.30 uur
Zaterdag 19 december open vanaf 8.30 uur tot 18.00 uur – BESTELLINGEN AFHALEN VANAF 14.00 UUR!
Zondag 20 december gesloten
Maandag 21 december open vanaf 8.30 uur tot 18.30 uur
Dinsdag 22 december open vanaf 8.30 uur tot 18:30 uur
Woensdag 23 december gesloten
Donderdag 24 december open vanaf 8.30 uur tot 17:00 uur
Vrijdag 25 december Afhalen bestellingen tussen 10:00 & 11:30
Zaterdag 26 december open vanaf 8.30 uur tot 18.00 uur – BESTELLINGEN AFHALEN VANAF 14.00 UUR!
Zondag 27 december gesloten
Maandag 28 december open vanaf 8.30 uur tot 18:30 uur
Dinsdag 29 december open vanaf 8.30 uur tot 18:30 uur
Woensdag 30 december gesloten
Donderdag 31 december open vanaf 8:30 – 17:00
Vrijdag 1 januari 2021 gesloten
Zaterdag 2 januari 2021 gesloten
Zondag 3 januari 2021 gesloten
GEWOON LEKKER !
Wanneer u enkel genoegen neemt met het allerbeste, dan bent u bij Keurslager Derycker aan het juiste adres. Tafelen wordt een feest, want bij ons staat ù centraal en wij garanderen ù “kwaliteit elke dag opnieuw“! Uiteraard verheugen wij u persoonlijk te mogen ontvangen in Oostende! Intussen wensen wij u alvast veel culinair surfplezier!





