BVBA Keurslager Derycker
Torhoutsesteenweg 46,
8400 Oostende
BTW BE0716.938.678
Title Image

Feestfolder 2019

Keurslager Derycker

KEURSLAGER DERYCKER

om u zo goed mogelijk bij uw keuze te kunnen adviseren, vragen wij om uw
bestelling niet telefonisch door te geven, maar even bij ons langs te komen.
Wij nemen graag de tijd om uw bestelling samen te overlopen.
Om uw bestelling correct en zo vers mogelijk te kunnen bereiden, dienen wij
ook onze grondstoffen zo vers mogelijk aan te schaffen.
Gelieve dan ook rekening te houden met deze uiterste datum van bestelling.
• Kerst: tot en met woensdag 18 december (open tot 18.30 u.)
• Oudejaar: tot en met woensdag 25 december (open tot 18.30 u.)

Folder met vermelding van allergenen is beschikbaar op

www.keurslager-derycker.be vanaf 16/12/2019

Ook dit jaar hebben we weer een uitgebreid gamma aan al dit lekkers voor uw eindejaarsfeesten,

Wil je onze folder downloaden ? dat kan.

Aperitiefhapjes

Warm

Miniloempia met scampi en groene asperges (in de oven)
€ 1,50 / st
Gebakken kippenvleugeltjes
€ 13,00 / kg
Minikaaskroket
€ 0,50 / st
Minigarnalenkroket
€ 1,00 / st
Minispiesjes met gemarineerde scampistaart
€ 37,50 / kg
Duo van scampi en coquille met kreeftensausje (*)
€ 2,90 / st

(*) waarborg

Koud

Mini schoteltje rundcarpaccio
€ 1,50 / st
Mini schoteltje vitello tonnato
€ 1,85 / st
Mini schoteltje gerookte zalm
€ 1,50 / st
Glaasje scampi dip (*)
€ 2,00 / st
Glaasje tartaar gerookte zalm en kruidenkaas (*)
€ 1,65 / st
Glaasje Italiaanse americain (*)
€ 1,50 / st

(americain natuur, groene pesto, Parmezaanse kaas, groene selder)

Glaasje tomaat, mozzarella, pesto (*)
€ 1,50 / st
Glaasje noordzeegarnaalsla (*)
€ 2,00 / st

(*) waarborg glaasjes & ovenschoteltje

Tappasschotel (4 a 6 personen)
€ 24,00 / schotel

Zuiderse charcuterie, assortiment apero kaasjes, dip

Soepen

Tomatenroomsoep met balletjes
€ 4,50 / L
Romige uiensoep met kaasgarnituur en gefrituurde uitjes
€ 4,50 / L
Ossenstaartsoep
€ 6,50 / L

garnituren worden afzonderlijk meegegeven

Voorgerechten

Koude voorgerechten

Bordje vitello tonnato
€ 10,50 / pers.
Bordje boeket van in huis bereide wildpastei
€ 10,00 / pers.
Bordje in huis gerookte eendenborstfilet met sinaasappelkonfijt
€ 10,00 / pers.
Bordje van de zee: koud visgerechtje (zalm, garnaal, heilbot ...)
€ 10,50 / pers.
Bordje carpaccio van witblauwe rund uit onze hoeve met garnituur
€ 9,00 / pers.
Bordje tomaat noordzeegarnaal
€ 10,50 / pers.

Warme voorgerechten

Kaaskroket van ‘t huis
€ 1,80 / st
Garnalenkroket van ‘t huis
€ 4,00 / st
Vispannetje van ‘t huis (*)
€ 10,00 / pers.
Gebakken scampi in ricardsaus en fijne tagliatelle (*)
€ 10,50 / pers.

(*) waarborg

Hoofdgerechten

KEUZE UIT AANGEPASTE GROENTJES EN AARDAPPELEN OF KROKETJES<br /> INBEGREPEN IN DE PRIJS VAN DE GERECHTJES

Kalkoenbout feestelijk gevuld begeleid door zachte wildsaus
€ 13,50 / pers.
Filet van parelhoen met sausje van donker kasteelbier
€ 15,50 / pers.
Filet van hertenkalf met portosaus
€ 20,90 / pers.
Lomo in een zacht romig pepersausje
€ 15,50 / pers.
Vispannetje van ‘t huis (*)
€ 16,50 / pers.

(zalm, tong, scampi, kabeljauw en garnaaltjes)

Kalfsorloff in champignonroomsaus
€ 15,50 / pers.
(*) waarborg
€ 3,00 / pers.

Aangepaste groenten

Groenteboeketje (indien afzonderlijk besteld)
€ 5,00 / pers.

Worteltjes, bundeltje fijne boontjes ombonden met gerookt spek, bloemkoolen broccoliroosjes, witloofstammetje, half Provençaals tomaatje

Chutney van appel en veenbessen (indien afzonderlijk besteld)
€ 3,50 / pers.
Appel en 2 peertjes met veenbesjes (indien afzonderlijk besteld)
€ 4,50 / pers.

Aardappelgerechten

(in huis gemaakt)

Aardappelgratin
Pommes duchesse
Aardappelkroketjes
Gebakken krieltjes met look

Vlees & wild

SPECIALITEIT VAN HET HUIS:

GEVULDE KALKOEN of GEVULD KALKOENGEBRAAD of GEVULDE KALKOEN BOVENBIL

(met champignons, pistaches, truffel en 3 soorten drank) Klaar om te bakken of gedeeltelijk voorgebakken.

Saus: champignonroomsaus of wildsaus afzonderlijk verkrijgbaar

Baktijden worden vermeld bij afhaling.

Ten laatste 1 week op voorhand bestellen a.u.b.

Fazant, hazenrug, kwartels, wilde eend, eendenborstfilet, parelhoen, filet van wild zwijn, hertenkalffilet en bosduif.

Rundvlees uit eigen boerderij!

Rosbief, kalfsgebraad, texels lamskroontje, kalkoengebraad, verse Pata Negra Lomo (rug) op bestelling (als gebraad of als sneden)

Cadeautip

Bij ons te verkrijgen :

  • Cadeaucheque
  • Geschenkmand (assortiment vrij te bepalen naar budget)

Gezellig tafelen

( minimum 2 pers per schotel) Ten laatste 1 week op voorhand bestellen a.u.b.

Fondue (+/- 350 g/ pers.)
€ 9,50 / pers.

rund, varken, kalkoen, spekvinkjes, chipolata en 2 soorten gekruide gehaktballetjes

Kinderfondue (+/- 250 g / pers.)
€ 7,50 / pers.

spekvinkje, minihamburgertje, chipolata en 3 soorten zacht gekruide gehaktballetjes

Gourmet
€ 10,50 / pers.

biefstuk, gemarineerde lamskotelet, slavink, chipolata, cordon bleu, kippenschnitzel, kaassteak, varkenshaasje, hamburgertje

Kindergourmet
€ 7,75 / pers.

chipolatarolletje, minihamburgertje, cordon bleu, kippenschnitzel, kaassteak

Gourmet vis & vlees
€ 13,50 / pers.

biefstuk, chipolata, cordon bleu, kippenschnitzel, kaassteak, gemarineerd kabeljauwhaasje, scampi, zalm, sint-jakobsoester

Wildgourmet (vanaf 6 pers.)
€ 17,90 / pers.

everzwijnfilet, parelhoenfilet, hazenrugfilet, eendenborstsaté, fazantenfilet, hertenkalffilet, kwarteleitje met spek

Steengrill (allergenenvrij)
€ 13,50 / pers.

gemarineerde lamsfiletkotelet, gemarineerde kalfsmedaillon, gemarineerd kalkoenfiletje, gemarineerd kipfiletje, gemarineerd eendenborstfiletje, americain burgertje, gekruid biefstukje, gekruid varkenshaasje, gemarineerd sneetje lomo

Teppan Yaki (*)
€ 18,90 / pers.

lomo van het Pata Negra varken, gemarineerd lamsfiletje, spiesje van witte pens en kippengrillworst, kalfsmedaillon, konijnenrugfiletje, gekruid biefstukje, gemarineerde scampibrochette, stukje zalmfilet, coquille, champignon, witloof, courgette, peultjes en krieltjes

Wok (*)
€ 12,90 / pers.

scampi, varken, lam, kip en rund met rijst, tagliatelle en Oosterse noedels, begeleid van een volledige handleiding en room om ieder gerechtje af te smaken

Koude groenten voor bij fondue, gourmet, tafelgrill
€ 5,00 / pers.

bloemkool, broccoli, fijne boontjes, wortel, ½ tomaat, sla, komkommer

Aardappelsalade (200 g / pers.)
€ 8,50 / kg
Sauzen (100 g / pers.)
€ 9,00 / kg

Cocktail-, tartaar-, curry-, look-, bearnaisesaus (de bearnaise kan ook warm gemaakt worden)

Pannenkoekendeeg
€ 1,25 / pers.
Buffet vleesschotel (*)
€ 14,00 / pers.

tomaat-hamsla, rund pastrami, kipfilet met tuinkruiden, gebakken kippenboutje, gevuld eitje, hamrolletje met asperges, varkensgebraad, meloen met Superano ham, salami,bloemkool, broccoli, komkommer, boontjes en worteltjes

Buffet vlees- en visschotel (*)
€ 17,90 / pers.

½ tomaat-garnaal, ½ tomaat-vissla, hamrolletje met asperge, rund pastrami, gebakken kippenboutje, kipfilet met tuinkruiden, meloen met Superano ham, gevuld eitje, gerookte zalm, bloemkool, broccoli, komkommer, boontjes en worteltjes

Italiaans buffet (vanaf 8 pers.) (Niet beschikbaar met kerst)
€ 27,50 / pers.

tomaat-mozzarella salade, gerookte zalm met bieslookdressing, pastaslaatje met scampi, vitello tonnato, kip carpaccio, rundcarpaccio, meloen met parmaham, couscoussalade met feta en een tapas bord voor bij de aperitief van Italiaanse specialiteiten

* Vanaf 6 pers. buiten de eindejaarperiode

Minibroodjes
€ 1,25 / st.

keuze uit ongesuikerde sandwiches en witte of bruine zachte pistoletjes

Kaaschotel (vanaf 4 personen) (250 g kaas / pers.)
€ 13,50 / pers.

met bijpassende garnituur van noten en fruit en honing

Openingsuren feestdagen

Donderdag 19 december gesloten

Vrijdag 20 december open vanaf 8.30 uur tot 18.30 uur

Zaterdag 21 december open vanaf 8.30 uur tot 18.00 uur – BESTELLINGEN AFHALEN VANAF 14.00 UUR!

Zondag 22 december open vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur

Maandag 23 december gesloten

Dinsdag 24 december open vanaf 8.30 uur tot 17.00 uur

Woensdag 25 december ENKEL VOOR AFHALING vanaf 10.00 uur tot 11.30 uur

Donderdag 26 december gesloten

Vrijdag 27 december open vanaf 8.30 uur tot 18.30 uur

Zaterdag 28 december open vanaf 8.30 uur tot 18.00 uur – BESTELLINGEN AFHALEN VANAF 14.00 UUR!

Zondag 29 december open vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur

Maandag 30 december gesloten

Dinsdag 31 december open vanaf 8.30 uur tot 17.00 uur

Woensdag 1 en donderdag 2 Januari gesloten

GEWOON LEKKER !

Wanneer u enkel genoegen neemt met het allerbeste, dan bent u bij Keurslager Derycker aan het juiste adres. Tafelen wordt een feest, want bij ons staat ù centraal en wij garanderen ù “kwaliteit elke dag opnieuw“! Uiteraard verheugen wij u persoonlijk te mogen ontvangen in Oostende! Intussen wensen wij u alvast veel culinair surfplezier!