BVBA Keurslager Derycker
Torhoutsesteenweg 46,
8400 Oostende
BTW BE0716.938.678
Title Image

Over ons

Keurslager Derycker

EN ONZE PASSIE

Je hebt slagers en je hebt Keurslagers, Een wereld van verschil.

Keurslagers dragen de ervaring van de traditionele slager een warm hart toe maar ze kunnen en doen veel meer dan enkel vlees uitbenen en waken over de kwaliteit van hun ambacht.

Bij ons is de klant nog écht koning. Je krijgt een service op maat. Twee sneetjes betekent bij ons ook echt twee sneetjes. Die snijden wij vers voor jou. Zo geven we jou de beste service en gaan we voedselverspilling tegen. En ja, ook de winkelervaring is bij ons belangrijk.

Wij zijn trots op ons werk !

(H)eerlijk vlees van bij ONS

Wat in 1975 begon met het verwezenlijken van de kinderdroom van Derycker Roger om iets met dieren te doen werd realiteit met de aanschaf van een weide (3.5ha) nabij het ouderlijke huis te Houtave (Brugge). Daar is het begonnen als hobby met het afmesten van enkele runderen voor de toen nog eigen slagerij. En wat bij enkele begon is nu een boerderij met gemiddeld een 100 tal runderen per jaar. Daar de hoeveelheid jaarlijks groter werd is dan in 1980 nog een extra weide (2.5ha) bijgekomen te Leffinge waar nu de boerderij gevestigd is.

Wat Roger in de slagerij verkocht kon hij daardoor nu in de praktijk toepassen, “1ste keus rundvlees wit-blauw vrouwelijk ras met een constante kwalitatieve voeding, goede verzorging en 100% hormonenvrij”.

Nu worden de runderen ook zelf getransporteerd naar het slachthuis wat de kwaliteit enkel maar ten goede kan komen. (door dieren op een slechte wijze te behandelen worden ze gestresseerd wat tot een minder mals vlees resulteert, en door erop te slaan zoals de welbekende filmpjes uit de veemarkten verkrijgt men bloedstortingen wat tot plaatselijke onverkoopbaarheid van die stukken teweeg brengt).